DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра фізичного виховання >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9651

Название: Збалансоване харчування як головний чинник здоров’я студентської молоді
Другие названия: Сбалансированное питание как главный фактор здоровья студенческой молодежи
Balanced nutrition as a major factor in the health of student youth
Авторы: Пантус, О. О.
Пантус, Е. А.
Pantus, O.
Сергеєва, Н. Ю.
Сергеева, Н. Ю.
Sergeyeva, N.
Ободзінська, О. В.
Ободзинская, О. В.
Obodzinska, O.
Ключевые слова: здоров’я
здоровье
health
збалансоване харчування
сбалансированное питание
balanced nutrition
харчовий раціон
пищевой рацион
diet
студент
student
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський державний університет імені Івана Франка; Полісся
Библиографическое описание: Пантус О. О. Збалансоване харчування як головний чинник здоров’я студентської молоді / О. О. Пантус, Н. Ю. Сергеєва, О. В. Ободзінська // Біологічні дослідження – 2019 : зб. наук. пр. / Житомир. держ. ун-т ім. І. Франка. – Житомир : Полісся, 2019. – С. 388–390.
Аннотация: Харчування молоді – одна з найважливіших проблем сучасності, яке формує здоров'я нації, визначає ріст та розвиток організму, рівень працездатності, ступінь імунітету до впливу різних негативних факторів навколишнього середовища. Навчання у ЗВО вимагає від студентів інтенсивної розумової праці з опануванням великих об'ємів інформації, напруження пам'яті та концентрації уваги, високого психоемоційного навантаження, особливо під час заліково-екзаменаційної сесії. Темп сучасного життя, екологічна криза, нестача часу, недбале ставлення до власного здоров'я, що проявляється у некомпетентності в питаннях культури харчування призвело до нерозбірливості у виборі продуктів.
Питание молодежи – одна из важнейших проблем современности, которое формирует здоровье нации, определяет рост и развитие организма, уровень работоспособности, степень иммунитета к воздействию различных негативных факторов окружающей среды. Обучение в ВУЗе требует от студентов интенсивной умственной работы с овладением больших объемов информации, напряжение памяти и концентрации внимания, высокой психоэмоциональной нагрузки, особенно во время зачетно-экзаменационной сессии. Темп современной жизни, экологический кризис, нехватка времени, небрежное отношение к собственному здоровью, что проявляется в некомпетентности в вопросах культуры питания привело к неразборчивости в выборе продуктов.
Nutrition of youth is one of the most important problems of the present, which forms the health of the nation, determines the growth and development of the organism, the level of efficiency, the degree of immunity to the impact of various negative environmental factors. Studying in University requires students of intensive mental work with the mastery of large volumes of information, memory stress and concentration of attention, high psycho-emotional stress, especially during the exam session. The pace of modern life, the ecological crisis, the lack of time, careless attitude to their own health, manifested in incompetence in the culture of nutrition led to indecisiveness in the choice of products.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9651
ISBN: 978-966-655-901-5
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
BD_2019_388-390.pdf136,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет