Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Права, публічного управління та національної безпеки >
Кафедра правознавства >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9680
|
Название: | Особливості укладення договорів про спільну діяльність (без створення юридичної особи) з виробництва молока та молочної сировини |
Другие названия: | Features of concluding agreements on joint activity (without creating a legal entity) for the production of milk and dairy raw materials Особенности заключения договоров о совместной деятельности (без образования юридического лица) по производству молока и молочного сырья |
Авторы: | Канарик, Ю. С. Kanaryk, Yu. |
Ключевые слова: | договір про спільну діяльність agreement on joint activity договор о совместной деятельности приватний сектор private sector частный сектор суб’єктивний склад учасників subjective membership of participants субъективный состав участников |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Канарик Ю. С. Особливості укладення договорів про спільну діяльність (без створення юридичної особи) з виробництва молока та молочної сировини / Ю. С. Канарик // Сучасні тенденції розбудови правової держави в Україні та світі : зб. наук. ст. за матеріалами VI Міжнар. наук.-практ. конф., 19 квіт. 2018 р. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – C. 273–276. |
Аннотация: | Перехід економіки на ринкові засади показав, що головною опорою вітчизняного сільського господарства є приватний виробник. Таким чином, на сьогодні 81,5% виробляється у приватних господарствах, 18,5% сільгосппідприємствами. Такий високий рівень концентрації виробництва у приватному секторі не дозволяє належним чином вирішити одну з проблем молочної промисловості – забезпечення якісним молоком і молочною сировиною. The transition of the economy to the market principles has shown that the main pillar of domestic agriculture is a private producer. Thus, today 81.5% is produced in private farms, 18.5% are agricultural enterprises. Such a high level of concentration of production in the private sector does not allow to properly solve one of the problems of the dairy industry – providing high-quality milk and dairy raw materials. Переход экономики на рыночные основы показал, что главной опорой отечественного сельского хозяйства является частный производитель. Таким образом, на сегодняшний день 81,5% производится в частных хозяйствах, 18,5% сельхозпредприятиями. Такой высокий уровень концентрации производства в частном секторе не позволяет должным образом решить одну из проблем молочной промышленности – обеспечение качественным молоком и молочным сырьем. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9680 |
ISBN: | 978-617-7703-13-5 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|