DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9845

Название: Ринок органічної продукції у забезпеченні продовольчої безпеки України
Авторы: Ільчук, В. П.
Ilchuk, V.
Штирхун, Х. І.
Shtyrkhun, H.
Ключевые слова: виробництво органічної продукції
Глобальний індекс продовольчої безпеки
органічна продукція
безпечність продукції
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Ільчук В. П. Ринок органічної продукції у забезпеченні продовольчої безпеки України / В. П. Ільчук, Х. І. Штирхун // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 11–15.
Аннотация: Одним з найважливіших чинників для загального добробуту та розвитку країни є продовольча безпека. Поняття «продовольча безпека» з’явилося у 1996 році та затверджено Світовим самітом з продовольства (World Food Summit) як «стан, в якому всі люди в будь-який час мають фізичний та економічний доступ до достатньої у кількісному вираженні, безпечної та поживної їжі, яка відповідає їхнім дієтичним потребам та харчовим вподобанням для ведення активного та здорового життя» [1].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9845
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_11-15.pdf148,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет