Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9845
|
Название: | Ринок органічної продукції у забезпеченні продовольчої безпеки України |
Авторы: | Ільчук, В. П. Ilchuk, V. Штирхун, Х. І. Shtyrkhun, H. |
Ключевые слова: | виробництво органічної продукції Глобальний індекс продовольчої безпеки органічна продукція безпечність продукції |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Ільчук В. П. Ринок органічної продукції у забезпеченні продовольчої безпеки України / В. П. Ільчук, Х. І. Штирхун // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 11–15. |
Аннотация: | Одним з найважливіших чинників для загального добробуту та розвитку країни є продовольча безпека. Поняття «продовольча безпека» з’явилося у 1996 році та затверджено Світовим самітом з продовольства (World Food Summit) як «стан, в якому всі люди в будь-який час мають фізичний та економічний доступ до достатньої у кількісному вираженні, безпечної та поживної їжі, яка відповідає їхнім дієтичним потребам та харчовим вподобанням для ведення активного та здорового життя» [1]. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9845 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|