DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9848

Название: Використання бактеріофагів при органічному виробництві молока
Авторы: Горюк, Ю. В.
Horiuk, Yu.
Кухтин, М. Д.
Kukhtyn, M.
Ключевые слова: органічні молочні продукти
молочне виробництво
органічне тваринництво
мастит
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Горюк Ю. В. Використання бактеріофагів при органічному виробництві молока / Ю. В. Горюк, М. Д. Кухтин // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 24–27.
Аннотация: Збільшення споживчого попиту на органічні молочні продукти призвели до збільшення кількості молочних ферм, які отримали статус «organic» (ORG) [8]. Протягом останнього десятиліття головними напрямами органічного молочного виробництва були і залишаються поліпшення добробуту і здоров’я тварин. Ведення органічного тваринництва передбачає застосування великої кількості норм і правил, що забезпечують високий рівень захисту тварин та навколишнього середовища, в тому числі мінімізація використання медичних препаратів [5, 9].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9848
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_24-27.pdf72,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет