Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9848
|
Название: | Використання бактеріофагів при органічному виробництві молока |
Авторы: | Горюк, Ю. В. Horiuk, Yu. Кухтин, М. Д. Kukhtyn, M. |
Ключевые слова: | органічні молочні продукти молочне виробництво органічне тваринництво мастит |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Горюк Ю. В. Використання бактеріофагів при органічному виробництві молока / Ю. В. Горюк, М. Д. Кухтин // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 24–27. |
Аннотация: | Збільшення споживчого попиту на органічні молочні продукти призвели до збільшення кількості молочних ферм, які отримали статус «organic» (ORG) [8]. Протягом останнього десятиліття головними напрямами органічного молочного виробництва були і залишаються поліпшення добробуту і здоров’я тварин. Ведення органічного тваринництва передбачає застосування великої кількості норм і правил, що забезпечують високий рівень захисту тварин та навколишнього середовища, в тому числі мінімізація використання медичних препаратів [5, 9]. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9848 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|