Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9854
|
Название: | The United States organic production: trends and challenges |
Другие названия: | Органічне виробництво Сполучених Штатів: тенденції та виклики |
Авторы: | Chaikin, O. Чайкін, О. В. |
Ключевые слова: | agricultural production сільськогосподарське виробництво sustainable development concept концепція сталого розвитку organic standards органічні стандарти organic certification органічна сертифікація |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Chaikin O. The United States organic production: trends and challenges / O. Chaikin // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 52–56. |
Аннотация: | Agricultural production efficiency improvement at the same time with negative impact on the environment reduce can be achieved through the organic production development as an alternative to a traditional agricultural management model. Organic production allows the realization of the sustainable development concept. Modern tendencies and approaches to agricultural development in developed countries research give reasons to affirm that the issues of production, consumption and product quality are integral to the concept of environmental friendliness of production and ecologically safe products. Підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва разом зі скороченням негативного впливу на довкілля може бути досягнуто шляхом розвитку органічного виробництва як альтернативи традиційній моделі управління сільським господарством. Органічне виробництво дозволяє реалізувати концепцію сталого розвитку. Сучасні тенденції та підходи до розвитку сільського господарства в розвинених країнах дають підстави стверджувати, що питання виробництва, споживання та якості продукції є невід’ємною частиною концепції екологічності виробництва та екологічно безпечної продукції. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9854 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|