DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9860

Название: Органічна кава: тренди та виклики світового ринку
Авторы: Кірєєва, Е. А.
Kirieieva, E.
Ключевые слова: органічна кава
здорове харчування
екологічно чиста продукція
органічне виробництво
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Кірєєва Е. А. Органічна кава: тренди та виклики світового ринку / Е. А. Кірєєва // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 78–82.
Аннотация: Глобальна економіка та світові ринки докорінно трансформуються в останні роки під впливом нових технологій, змін у поведінці споживачів та їх уподобань. Смаки споживачів все частіше змінюються і в сфері харчування та продовольства. У аграрному секторі популярності набуває виробництво продукції, яка відповідає стандартам екологічно чистої органічної продукції. В значній мірі це обгрунтовано тим, що для суспільства головним трендом стає «бути здоровим». Засоби масової інформації, зовнішня реклама, каталоги, інтернет-блогери кожного дня пропонують займатись фітнесом, відвідувати SРА-процедури та харчуватись корисною (здоровою) їжею. Саме в такий спосіб у свідомості пересічного споживача формується думка про те, що здоров’я є головним елементом успішності та індикатором певного рівня добробуту [1].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9860
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_78-82.pdf176,82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет