Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9860
|
Название: | Органічна кава: тренди та виклики світового ринку |
Авторы: | Кірєєва, Е. А. Kirieieva, E. |
Ключевые слова: | органічна кава здорове харчування екологічно чиста продукція органічне виробництво |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Кірєєва Е. А. Органічна кава: тренди та виклики світового ринку / Е. А. Кірєєва // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 78–82. |
Аннотация: | Глобальна економіка та світові ринки докорінно трансформуються в останні роки під впливом нових технологій, змін у поведінці споживачів та їх уподобань. Смаки споживачів все частіше змінюються і в сфері харчування та продовольства. У аграрному секторі популярності набуває виробництво продукції, яка відповідає стандартам екологічно чистої органічної продукції.
В значній мірі це обгрунтовано тим, що для суспільства головним трендом стає «бути здоровим». Засоби масової інформації, зовнішня реклама, каталоги, інтернет-блогери кожного дня пропонують займатись фітнесом, відвідувати SРА-процедури та харчуватись корисною (здоровою) їжею. Саме в такий спосіб у свідомості пересічного споживача формується думка про те, що здоров’я є головним елементом успішності та індикатором певного рівня добробуту [1]. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9860 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|