Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9864
|
Название: | Органічне виробництво в контексті забезпечення сталого розвитку: соціо-економічні та екологічні переваги |
Авторы: | Ходаківська, О. В. Khodakivska, O. |
Ключевые слова: | екосистеми агропродовольчі ринки ґрунт |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Ходаківська О. В. Органічне виробництво в контексті забезпечення сталого розвитку: соціо-економічні та екологічні переваги / О. В. Ходаківська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 101–105. |
Аннотация: | Беззаперечною еко-соціо-економічною перевагою органічного сільського господарства є одночасне досягнення підвищення продуктивності сільського господарства, поліпшення якості екосистемних послуг і збереження здоров’я сучасного та майбутнього поколінь, що повною мірою задовольняє вимоги концепції стійкого (збалансованого) розвитку. Одночасно з цим, відкривається доступ на світові агропродовольчі ринки. Для України органічне виробництво означає можливість поставляти сільськогосподарську продукцію на європейські ринки, створювати нові – більш перспективні робочі місця, відкривати нові підприємства, пом’якшувати загрози, пов’язані із зміною клімату, деградацією природного капіталу, що є основою стійкого зростання [6]. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9864 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|