DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9864

Название: Органічне виробництво в контексті забезпечення сталого розвитку: соціо-економічні та екологічні переваги
Авторы: Ходаківська, О. В.
Khodakivska, O.
Ключевые слова: екосистеми
агропродовольчі ринки
ґрунт
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Ходаківська О. В. Органічне виробництво в контексті забезпечення сталого розвитку: соціо-економічні та екологічні переваги / О. В. Ходаківська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 101–105.
Аннотация: Беззаперечною еко-соціо-економічною перевагою органічного сільського господарства є одночасне досягнення підвищення продуктивності сільського господарства, поліпшення якості екосистемних послуг і збереження здоров’я сучасного та майбутнього поколінь, що повною мірою задовольняє вимоги концепції стійкого (збалансованого) розвитку. Одночасно з цим, відкривається доступ на світові агропродовольчі ринки. Для України органічне виробництво означає можливість поставляти сільськогосподарську продукцію на європейські ринки, створювати нові – більш перспективні робочі місця, відкривати нові підприємства, пом’якшувати загрози, пов’язані із зміною клімату, деградацією природного капіталу, що є основою стійкого зростання [6].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9864
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_101-105.pdf89,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет