Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9871
|
Название: | Теоретичні засади органічного виробництва риби |
Авторы: | Кухарець, С. М. Kukharets, S. Овдіюк, В. М. Ovdiyuk, V. Овдіюк, О. М. Ovdiyuk, O. |
Ключевые слова: | органічна продукція органічний сертифікат аквакультура |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Кухарець С. М. Теоретичні засади органічного виробництва риби / С. М. Кухарець, В. М. Овдіюк, О. М. Овдіюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 129–132. |
Аннотация: | На сучасному етапі у всьому світі спостерігається розвиток органічного виробництва. Це пов’язано з тим, що нині суспільство прагне до споживання екологічно чистої органічної продукції, дбаючи цим самим про власне здоров’я та навколишнє середовище, як спадок для майбутніх поколінь. Одним із напрямків органічного виробництва є аквакультура. Варто зазначити, що вимоги сучасних споживачів до риби та морепродуктів постійно зростають. І це стимулює виробників даного продукту постійно шукати нові методики та підходи до вирощування. Таким чином, набувають актуальності напрями органічного виробництва риби та аквакультури. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9871 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|