DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9875

Название: Бурякоцукрове виробництво та розширення можливостей
Авторы: Чередніченко, О. О.
Cherednichenko, O.
Чередніченко, Є. С.
Cherednichenko, Ye.
Ключевые слова: органічна продукція
буряківництво
цукор
виробництво біоетанолу
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Чередніченко О. О. Бурякоцукрове виробництво та розширення можливостей / О. О. Чередніченко, Є. С. Чередніченко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 145–148.
Аннотация: Буряківництво – це рослинницька галузь, підприємства якої вирощують єдину цукроносну технічну культуру в Україні – цукровий буряк, із соку якого цукрові заводи виготовляють цукор. Українські виробники постійно підвищують якість цукру, який, окрім задоволення внутрішніх потреб, широко експортується. Цукробурякова галузь в Україні є однією з найбільш технологічно сформованих, оскільки експортується не аграрна сировина, а продукти її переробки. Це досить важливий аргумент для розвитку і підтримки галузі буряківництва, як джерела валютних надходжень, забезпечення продукцією багатьох галузей, збільшення робочих місць і задоволення попиту населення в цінному продукті.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9875
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_145-148.pdf76,82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет