DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9876

Название: Особливості виробництва органічного козиного молока у фермерському господарстві
Авторы: Пірова, Л. В.
Pirova, L.
Ластовська, І. О.
Lastovska, I.
Косіор, Л. Т.
Kosior, L.
Борщ, О. О.
Borshch, O.
Ключевые слова: органічна продукція
козівництво
органічні корми
козина ферма
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Особливості виробництва органічного козиного молока у фермерському господарстві / Л. В. Пірова, І. О. Ластовська, Л. Т. Косіор, О. О. Борщ // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 148–151.
Аннотация: Одним із резервів поповнення продовольчих ресурсів, в тому числі з логотипом «органік», може стати належний розвиток галузі козівництва, яка характеризується різноманітністю одержуваної продукції, лікувальними і дієтичними властивостями молока, високою конкурентоспроможністю за рахунок ефективного використання кормів, гарних відтворювальних якостей та доброю акліматизацією тварин [1]. В Україні налічується близько 582,1 тис. кіз, в основному молочного й комбінованого напряму продуктивності, з яких 574,2 тис. гол. зосереджено у господарствах населення, де тримають від 1 до 50 голів. Близько 10 великих козиних ферм сьогодні функціонують на території України. Найбільш відомі серед них – «Тетяна 2011» Згурівський район (дійних кіз – 900 гол.); «Лукачівка-Еко» Богуславського району (дійне стадо – 200 кіз); «Шеврет» (дійне стадо 800 гол.); «Бабині кози» (дійне стадо 150 гол.); «Добра ферма» (поголів’я дійних кіз 300); «Золота коза» (250 дійних кіз) та інші [2, 5].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9876
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_148-151.pdf81,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет