Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9877
|
Название: | Використання загущувачів у харчовій промисловості |
Авторы: | Калина, В. С. Kalyna, V. Лупко, К. О. Lupko, K. |
Ключевые слова: | харчові добавки екологічно чисті продукти крохмаль Novation |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Калина В. С. Використання загущувачів у харчовій промисловості / В. С. Калина, К. О. Лупко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 151–154. |
Аннотация: | Харчові добавки, що відносяться до класу загущувачів, дозволяють збільшити в’язкість продуктів. Вони не просто покращують їх консистенцію, а й зберігають стійкість. До цього класу відносять камеді, пектинові речовини, альгінові кислоти, целюлозу, наливні та модифіковані крохмалі. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9877 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|