DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9877

Название: Використання загущувачів у харчовій промисловості
Авторы: Калина, В. С.
Kalyna, V.
Лупко, К. О.
Lupko, K.
Ключевые слова: харчові добавки
екологічно чисті продукти
крохмаль Novation
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Калина В. С. Використання загущувачів у харчовій промисловості / В. С. Калина, К. О. Лупко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 151–154.
Аннотация: Харчові добавки, що відносяться до класу загущувачів, дозволяють збільшити в’язкість продуктів. Вони не просто покращують їх консистенцію, а й зберігають стійкість. До цього класу відносять камеді, пектинові речовини, альгінові кислоти, целюлозу, наливні та модифіковані крохмалі.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9877
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_151-154.pdf77,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет