Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9878
|
Название: | Розвиток маркетингу органічної продукції |
Авторы: | Зайчук, Т. О. Zaichuk, T. |
Ключевые слова: | органічне виробництво органічні продукти харчування органічний ринок |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Зайчук Т. О. Розвиток маркетингу органічної продукції / Т. О. Зайчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 154–159. |
Аннотация: | Органічні технології почали застосовуватися в сільському господарстві України два десятиліття назад як дієвий важіль зниження собівартості сільськогосподарського виробництва і набули активного розвитку під впливом попиту, в першу чергу, з боку країн ЄС: сьогодні світовий ринок органічних продуктів, зростаючи щороку на 10–15 %, сягнув понад 75 млрд, євро [1]. Позитивна динаміка зберігалась і в кризовий 2009 рік (продажі збільшилися на 6 % порівняно з 15 % в 2007 році та 10 % в 2012 році) і продовжується нині: Швеція повідомила про зростання органічного ринку майже на 10 % у 2017 році, Данія – на 13% (очікується збільшення до 15 % у 2018 році), Норвегія – на 9%, Франція – на 20%, Німеччина – на 25 % [2]. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9878 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|