DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9886

Название: Розробка та розширення асортименту кондитерських виробів з нутового борошна
Авторы: Калина, В. С.
Kalyna, V.
Миколенко, С. Ю.
Mykolenko, S.
Кузьо, О. С.
Kuzo, O.
Ключевые слова: кондитерська промисловість
целіакія
глютен
ланцюгові хвороби
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Калина В. С. Розробка та розширення асортименту кондитерських виробів з нутового борошна / В. С. Калина, С. Ю. Миколенко, О. С. Кузьо // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 190–195.
Аннотация: Кондитерські вироби (солодощі, солодощі, солодкі страви) – висококалорійні і легкозасвоювані харчові продукти з великим вмістом цукру, що відрізняються приємним смаком та ароматом. В якості основної сировини для приготування кондитерських виробів використовуються такі види продуктів: борошно (пшеничне, рідше кукурудзяна, рисова, вівсяна і ін), цукор, мед, фрукти і ягоди, молоко і вершки, жири, яйця, дріжджі, крохмаль, какао, горіхи, харчові кислоти, желюючі речовини, смакові і ароматичні добавки, харчові фарбники і розпушувачі [1].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9886
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_190-195.pdf96,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет