|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9886
|
Название: | Розробка та розширення асортименту кондитерських виробів з нутового борошна |
Авторы: | Калина, В. С. Kalyna, V. Миколенко, С. Ю. Mykolenko, S. Кузьо, О. С. Kuzo, O. |
Ключевые слова: | кондитерська промисловість целіакія глютен ланцюгові хвороби |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Калина В. С. Розробка та розширення асортименту кондитерських виробів з нутового борошна / В. С. Калина, С. Ю. Миколенко, О. С. Кузьо // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 190–195. |
Аннотация: | Кондитерські вироби (солодощі, солодощі, солодкі страви) – висококалорійні і легкозасвоювані харчові продукти з великим вмістом цукру, що відрізняються приємним смаком та ароматом. В якості основної сировини для приготування кондитерських виробів використовуються такі види продуктів: борошно (пшеничне, рідше кукурудзяна, рисова, вівсяна і ін), цукор, мед, фрукти і ягоди, молоко і вершки, жири, яйця, дріжджі, крохмаль, какао, горіхи, харчові кислоти, желюючі речовини, смакові і ароматичні добавки, харчові фарбники і розпушувачі [1]. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9886 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|