Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9898
|
Название: | Перспективи виробництва органічної яловичини |
Авторы: | Ластовська, І. О. Lastovska, I. Косіор, Л. Т. Kosior, L. Пірова, Л. В. Pirova, L. |
Ключевые слова: | яловичина органічне виробництво тваринництво |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Ластовська І. О. Перспективи виробництва органічної яловичини / І. О. Ластовська, Л. Т. Косіор, Л. В. Пірова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 241–243. |
Аннотация: | Органічне виробництво набуває широкого розвитку у всіх Європейських країнах. 2 серпня 2018 року Закон № 2496-УІІІ «Про основні принципи і вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції» нарешті набув чинності і в Україні. Цей напрям базується на Єдиній комплексній стратегії розвитку сільського господарства та сільських територій на 2015–2020 роки. Під дію Закону потраплять такі галузі органічного виробництва, як рослинництво, тваринництво, вирощування грибів, розведення риби та інших видів аквакультури, вирощування морських водоростей; виробництво харчових продуктів, виготовлення кормів [1]. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9898 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|