Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9899
|
Название: | Актуальні проблеми продовольчої безпеки харчових продуктів в постчорнобильський період в Рівненський області |
Авторы: | Котелевич, В. А. Kotelevych, V. |
Ключевые слова: | продовольча безпека якість харчових продуктів харчові продукти |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Котелевич В. А. Актуальні проблеми продовольчої безпеки харчових продуктів в постчорнобильський період в Рівненський області / В. А. Котелевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 243–247. |
Аннотация: | Продовольча безпека – якісна характеристика динамічного стану відкритої соціально-економічної системи, базовий критерій ефективності державної стратегії якісного продовольчого забезпечення, реалізації національних інтересів, підтримки дієздатності суб’єктів господарювання, збереження системи життєзабезпечення населення та необхідна умова функціонування національної економіки в режимі розширеного відтворення. Завдання продовольчої безпеки стосується збереження суверенності, незалежності держави й тісно пов’язані з правом власності українського народу на землю. Підвищення продовольчої безпеки гарантує охорону здоров я та збільшення тривалості життя [11]. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9899 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|