DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9903

Название: Мінімалізація обробітку ґрунту як елемент підвищення ефективності органічного виробництва в умовах Полісся України
Авторы: Кравчук, М. М.
Kravchuk, M.
Кропивницький, Р. Б.
Kropyvnytskyi, R.
Ключевые слова: ґрунт
агроекосистема
органічне виробництво
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Кравчук М. М. Мінімалізація обробітку ґрунту як елемент підвищення ефективності органічного виробництва в умовах Полісся України / М. М. Кравчук, Р. Б. Кропивницький // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 257–261.
Аннотация: Об’єктивні ґрунтово-кліматичні чинники, що стримують розвиток органічного виробництва на Поліссі вимагають глибшого розуміння особливостей функціонування стійкої агроекосистеми та формування продуктивності культур на бідних зональних ґрунтах. Вирішення поставлених завдань можливе за умови впровадження ефективних агротехнологій для конкретних ґрунтово-кліматичних умов. Особливо актуальним це завдання є для Полісся, яке представлене переважно ґрунтами легкого гранулометричного складу з низьким вмістом фізичної глини і органічної речовини. Такі ґрунти характеризуються несприятливими агрофізичними властивостями, низькою стійкістю до антропогенного навантаження та невисокою здатністю до саморегуляції основних процесів і режимів.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9903
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_257-261.pdf138,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет