DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9905

Название: Культура органічного хмелярства
Авторы: Кириченко, Л. П.
Kyrychenko, L.
Стецюк, О. П.
Stetsiuk, O.
Любченко, В. В.
Liubchenko, V.
Ключевые слова: органічне виробництво
продовольча безпека
сільське господарство
хмелярство
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Кириченко Л. П. Культура органічного хмелярства / Л. П. Кириченко, О. П. Стецюк, В. В. Любченко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 264–266.
Аннотация: Органічне виробництво у всьому світі набуває все більшої популярності. На кінець 2017 року кількість земель, зайнятих під органічне виробництво, в Європі складала 14,6 млн. та. в Україні – 289 тис. га. У відсотках від всіх земель сільськогосподарського призначення в Європі органічні займають 2,9 %, в нашій країні 0,7 %. Європа з 2016 по 2017 роки збільшила кількість цих земель на 1 млн. га, на Україні – тенденція до зменшення (- 92000 та за рік) [1]. Це пов’язано з низкою проблем, які постають перед вітчизняними органічними виробниками. Проте 2018 році в Україні нарешті був прийнятий новий закон про органічне виробництво. Цей закон надасть органічному сектору легальної визначеності, а технології органічного виробництва отримають офіційне визнання [2].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9905
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_264-266.pdf70,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет