Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9905
|
Название: | Культура органічного хмелярства |
Авторы: | Кириченко, Л. П. Kyrychenko, L. Стецюк, О. П. Stetsiuk, O. Любченко, В. В. Liubchenko, V. |
Ключевые слова: | органічне виробництво продовольча безпека сільське господарство хмелярство |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Кириченко Л. П. Культура органічного хмелярства / Л. П. Кириченко, О. П. Стецюк, В. В. Любченко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 264–266. |
Аннотация: | Органічне виробництво у всьому світі набуває все більшої популярності. На кінець 2017 року кількість земель, зайнятих під органічне виробництво, в Європі складала 14,6 млн. та. в Україні – 289 тис. га. У відсотках від всіх земель сільськогосподарського призначення в Європі органічні займають 2,9 %, в нашій країні 0,7 %. Європа з 2016 по 2017 роки збільшила кількість цих земель на 1 млн. га, на Україні – тенденція до зменшення (- 92000 та за рік) [1].
Це пов’язано з низкою проблем, які постають перед вітчизняними органічними виробниками. Проте 2018 році в Україні нарешті був прийнятий новий закон про органічне виробництво. Цей закон надасть органічному сектору легальної визначеності, а технології органічного виробництва отримають офіційне визнання [2]. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9905 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|