DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9906

Название: Виробництво органічних яєць – перспективний бізнес
Авторы: Шуляр, А. Л.
Shuliar, A.
Ключевые слова: виробництво органічних яєць
органічне виробництво
органічна продукція
харчова промисловість
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Шуляр А. Л. Виробництво органічних яєць – перспективний бізнес / А. Л. Шуляр // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 267–269.
Аннотация: В нашій державі швидко зростає кількість виробників органічної продукції. Так, ще 15 років тому виробників органіки було у 4 рази менше, ніж сьогодні. А наразі наша держава продає сертифіковану органічну продукцію в понад 40 країн світу [1]. У нас є усі можливості заробити на органічному споживчому мега-тренді. За останніми даними об’єм лише європейського ринку перевищив €37 млрд. Ринок органічної продукції надзвичайно швидко зростає, а кількість сертифікованих виробників органіки збільшується кожного року – зараз їх вже понад 300 [4]. 13 лютого 2019 року у Нюрнберзі була проведена найбільша у світі виставка органічних продуктів. Даний захід є надзвичайно важливим, адже формує тренди та висвітлює тенденції на світовому ринку органіки. Оскільки виробництво органічних продуктів є найперспективнішим напрямом агропромислового комплексу з точки зору економіки, екології та здоров’я, тому і конкуренція дуже висока, задіяні наукові дослідження, кращі технології, потужний маркетинг [1].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9906
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_267-269.pdf76,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет