DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9907

Название: Органічне виробництво в контексті гарантування продовольчої безпеки
Авторы: Томашевська, О. А.
Tomashevska, O.
Ключевые слова: органічне виробництво
продовольча безпека
сільське господарство
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Томашевська О. А. Органічне виробництво в контексті гарантування продовольчої безпеки / О. А. Томашевська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 269–272.
Аннотация: Гарантування продовольчої безпеки є однією із найважливіших складових державної політики кожної країни. В межах розрахунку глобального індексу продовольчої безпеки поряд із ціновою та фізичною доступністю харчових продуктів визначають їх якість, безпеку, а також стан природних ресурсів і довкілля. Саме виробництво органічної сільськогосподарської продукції лежить в основі забезпечення достатнього рівня двох останніх індикаторів.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9907
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_269-272.pdf87,76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет