DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9920

Название: Продовольча безпека та якість молока
Авторы: Фурман, С. В.
Furman, S.
Лісогурська, Д. В.
Lisohurska, D.
Соколюк, В. М.
Sokolyuk, V.
Лігоміна, І. П.
Ligomina, I.
Ключевые слова: споживання молока
якість харчових продуктів
дослідження молока
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Продовольча безпека та якість молока / С. В. Фурман, Д. В. Лісогурська, В. М. Соколюк, І. П. Лігоміна // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 318–322.
Аннотация: За прогнозами ООН, чисельність людства до 2050 р. зросте до 9,3 млрд. осіб, тоді як продуктивність рослинницької продукції - тільки на 15%, а вміст білка зменшиться на 20%. Тому однією з найбільш актуальних проблем людства є забезпечення продовольчої безпеки з одночасним збереженням та відновленням об’єктів навколишнього середовища. Одним зі шляхів вирішення цієї проблеми є виробництво якісних та безпечних харчових продуктів, у тому числі органічних [1, 2].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9920
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_318-322.pdf88,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет