Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9920
|
Название: | Продовольча безпека та якість молока |
Авторы: | Фурман, С. В. Furman, S. Лісогурська, Д. В. Lisohurska, D. Соколюк, В. М. Sokolyuk, V. Лігоміна, І. П. Ligomina, I. |
Ключевые слова: | споживання молока якість харчових продуктів дослідження молока |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Продовольча безпека та якість молока / С. В. Фурман, Д. В. Лісогурська, В. М. Соколюк, І. П. Лігоміна // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 318–322. |
Аннотация: | За прогнозами ООН, чисельність людства до 2050 р. зросте до 9,3 млрд. осіб, тоді як продуктивність рослинницької продукції - тільки на 15%, а вміст білка зменшиться на 20%. Тому однією з найбільш актуальних проблем людства є забезпечення продовольчої безпеки з одночасним збереженням та відновленням об’єктів навколишнього середовища. Одним зі шляхів вирішення цієї проблеми є виробництво якісних та безпечних харчових продуктів, у тому числі органічних [1, 2]. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9920 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|