Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9922
|
Название: | Особливості організації збуту органічних ягід |
Авторы: | Захарова, Д. С. Zakharova, D. |
Ключевые слова: | органічна ягідна продукція збут органічної продукції експорт органічних ягід |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Захарова Д. С. Особливості організації збуту органічних ягід / Д. С. Захарова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 325–328. |
Аннотация: | У топ-10 продуктів, що експортувалися з України станом на 2018 рік, увійшла пшениця (15636 тис. тонн), кукурудза (14953 тис. тонн), соя (12368 тис. тонн), яблука та яблучний сік (7497 тис. тонн), спельта (5347 тис. тонн), просо (3350 тис. тонн), ячмінь (3297 тис. тонн), чорниця (3272 тис. тонн), жито (1984 тис. тонн) та овес (1518 тис. тонн), згідно даних сертифікаційного органу «Органік Стандарт». Незважаючи на таку тенденцію, вирощування органічних культивованих ягід стрімко зростає. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9922 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|