DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9925

Название: Виробництво та обіг органічної продукції
Авторы: Ратошнюк, Т. М.
Ratoshnyuk, T.
Ратошнюк, В. І.
Ratoshnyuk, V.
Ратошнюк, В. В.
Ratoshnyuk, V.
Ключевые слова: органічне виробництво
органічна продукція
маркування органічної продукції
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Ратошнюк Т. М. Виробництво та обіг органічної продукції / Т. М. Ратошнюк, В. І. Ратошнюк, В. В. Ратошнюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 334–339.
Аннотация: Органічне виробництво бере свій початок з першої половини ХХ-го сторіччя на фоні розвитку біохімії, хімічних добрив та інженерії. За останні роки сільське господарство стало стрімко змінюватись з «традиційного» на «промислове» і ГМО виробництво. На фоні таких технологічних змін у виробництві сільськогосподарської продукції, в суспільстві з’явився попит на здорове харчування [1].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9925
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_334-339.pdf100,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет