Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9925
|
Название: | Виробництво та обіг органічної продукції |
Авторы: | Ратошнюк, Т. М. Ratoshnyuk, T. Ратошнюк, В. І. Ratoshnyuk, V. Ратошнюк, В. В. Ratoshnyuk, V. |
Ключевые слова: | органічне виробництво органічна продукція маркування органічної продукції |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Ратошнюк Т. М. Виробництво та обіг органічної продукції / Т. М. Ратошнюк, В. І. Ратошнюк, В. В. Ратошнюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 334–339. |
Аннотация: | Органічне виробництво бере свій початок з першої половини ХХ-го сторіччя на фоні розвитку біохімії, хімічних добрив та інженерії. За останні роки сільське господарство стало стрімко змінюватись з «традиційного» на «промислове» і ГМО виробництво. На фоні таких технологічних змін у виробництві сільськогосподарської продукції, в суспільстві з’явився попит на здорове харчування [1]. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9925 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|