| 
                
                
  
 
Institutional Repository of Polissia National University >
 
Інститути, факультети та підрозділи університету >
 
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
 
Матеріали конференцій >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9925
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Виробництво та обіг органічної продукції |  
| Авторы:  | Ратошнюк, Т. М. Ratoshnyuk, T. Ратошнюк, В. І. Ratoshnyuk, V. Ратошнюк, В. В. Ratoshnyuk, V. |  
| Ключевые слова:  | органічне виробництво органічна продукція маркування органічної продукції |  
| Дата публикации:  | 2019 |  
| Издатель:  | Житомирський національний агроекологічний університет |  
| Библиографическое описание:  | Ратошнюк Т. М. Виробництво та обіг органічної продукції / Т. М. Ратошнюк, В. І. Ратошнюк, В. В. Ратошнюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 334–339. |  
| Аннотация:  | Органічне виробництво бере свій початок з першої половини ХХ-го сторіччя на фоні розвитку біохімії, хімічних добрив та інженерії. За останні роки сільське господарство стало стрімко змінюватись з «традиційного» на «промислове» і ГМО виробництво. На фоні таких технологічних змін у виробництві сільськогосподарської продукції, в суспільстві з’явився попит на здорове харчування [1]. |  
| URI:  | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9925 |  
| ISBN:  | 978-617-7684-18-2 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
  |  
  
    
    
     
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |