|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9947
|
Название: | Використання харчових добавок при виробництві органічних харчових продуктів |
Авторы: | Кальчук, Л. А. Kalchuk, L. Дідух, М. І. Didukh, M. Біденко, В. М. Bidenko, V. Трохименко, В. З. Trohymenko, V. Степаненко, В. М. Stepanenko, V. |
Ключевые слова: | харчові добавки сертифікація органічне виробництво |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Використання харчових добавок при виробництві органічних харчових продуктів / Л. А. Кальчук, М. І. Дідух, В. М. Біденко [та ін.] // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 433–438. |
Аннотация: | Органічне виробництво це – сертифікована діяльність, пов’язана з виробництвом сільськогосподарської продукції (у тому числі всі стадії технологічного процесу, а саме первинне виробництво (включаючи збирання), підготовка, обробка, змішування та пов’язані з цим процедури, наповнення, пакування, переробка, відновлення та інші зміни стану продукції), що провадиться із дотриманням вимог законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції [3]. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9947 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|