| 
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
 Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
 Матеріали конференцій >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9948 |  
 
| Название: | Роль біологічного методу у вирощуванні органічної продукції |  | Авторы: | Шишкіна, К. І. Shyshkina, K.
 Малинка, Л. В.
 Malynka, L.
 |  | Ключевые слова: | економіка органічна продукція
 інтенсивне землеробство
 |  | Дата публикации: | 2019 |  | Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |  | Библиографическое описание: | Шишкіна К. І. Роль біологічного методу у вирощуванні органічної продукції / К. І. Шишкіна, Л. В. Малинка // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 438–440. |  | Аннотация: | Сучасний етап розвитку людства характеризується безперервним збільшенням обсягів виробництва продовольства, що до недавнього часу розглядалось як єдиний критерій успішного ведення сільського господарства. Сільське господарство є такою галуззю економіки, у якій виробництво найбільш тісно пов’язане з природою, проте науково-технічний розвиток сільського господарства і процеси переходу цієї сфери людської діяльності на промислову основу призвели до багатьох несприятливих змін у навколишньому середовищі. У своєму прагненні постійно нарощувати виробництво продукції товаровиробники піднесли ці перетворення на новий рівень, спричинивши цим самим негативні зміни в ланцюгах екосистем і біологічному кругообігу, погіршили стан довкілля. |  | URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9948 |  | ISBN: | 978-617-7684-18-2 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій 
 |  
 
    
     Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |