Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9951
|
Название: | Вплив абіотичних факторів на продуктивність сортів жита озимого за органічного виробництва |
Авторы: | Ключевич, М. М. Klyuchevych, M. Столяр, С. Г. Stolyar, S. Гриценко, О. Ю. Hrytsenko, O. |
Ключевые слова: | зерно продуктивність жита землеробство |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Ключевич М. М. Вплив абіотичних факторів на продуктивність сортів жита озимого за органічного виробництва / М. М. Ключевич, С. Г. Столяр, О. Ю. Гриценко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 448–452. |
Аннотация: | Зерно – це одне із джерел багатства нашої держави і гарант продовольчої безпеки. Зернові культури займають провідне місце у світовому землеробстві та в Україні. Значення розвитку зернового господарства, як стратегічної галузі зумовлюється сталим попитом і високою потребою людей у споживанні продуктів харчування, виготовлених із зерна [1]. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9951 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|