DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9951

Название: Вплив абіотичних факторів на продуктивність сортів жита озимого за органічного виробництва
Авторы: Ключевич, М. М.
Klyuchevych, M.
Столяр, С. Г.
Stolyar, S.
Гриценко, О. Ю.
Hrytsenko, O.
Ключевые слова: зерно
продуктивність жита
землеробство
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Ключевич М. М. Вплив абіотичних факторів на продуктивність сортів жита озимого за органічного виробництва / М. М. Ключевич, С. Г. Столяр, О. Ю. Гриценко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 448–452.
Аннотация: Зерно – це одне із джерел багатства нашої держави і гарант продовольчої безпеки. Зернові культури займають провідне місце у світовому землеробстві та в Україні. Значення розвитку зернового господарства, як стратегічної галузі зумовлюється сталим попитом і високою потребою людей у споживанні продуктів харчування, виготовлених із зерна [1].
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9951
ISBN: 978-617-7684-18-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій
Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2019_448-452.pdf81,51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет