DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини та тваринництва >
---Кафедра годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16790

Название: Використання БВК «МУЛЬТИГЕЙН» у годівлі свиноматок
Другие названия: Use of BVK «MULTIGAINE» in feeding sows
Авторы: Лавринюк, О. О.
Lavrenyuk, O.
Курган, О. В.
Kurhan, O.
Кравчук, А. В.
Kravchuk, A.
Фесик, Л. А.
Fesyk, L.
Федотюк, Ю. Б.
Fedotiuk, Yu.
Ключевые слова: годівля свиноматок
feeding sows
повноцінна годівля
full feeding
білково-вітамінний концентрат
protein-vitamin concentrate
комбікорми
compound feeds
продуктивність свиней
productivity of pigs
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Використання БВК «МУЛЬТИГЕЙН» у годівлі свиноматок / О. О. Лавринюк, О. В. Курган, А. В. Кравчук [та ін.] // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : зб. наук. пр. II міжнар. наук.-практ. конф., 14–15 трав. 2020 р. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2020. – С. 205–207.
Аннотация: Для виробництва високоякісної свинини необхідно впровадження повноцінної збалансованої годівлі свиней усіх вікових груп. Одним із головних факторів, що знижують високу продуктивність свиней і збільшують витрати кормів на виробництво свинини, є нестача протеїну і біологічно активних речовин в раціонах. Це вказує на необхідність балансування раціонів для годівлі тварин різних вікових груп відповідно до потреб організму у поживних та біологічно активних речовинах. Тому повноцінна годівля високої якості має вирішальне значення для свиней. У більшості господарств, що виробляють свинину використовують корми власного виробництва, тому проблема повноцінної годівлі тварин залишається не вирішеною.
For the production of high-quality pork, it is necessary to introduce a full-fledged balanced feeding of pigs of all ages. One of the main factors that reduce the high productivity of pigs and increase feed costs for pork production is the lack of protein and biologically active substances in the diet. This indicates the need to balance diets for feeding animals of different ages according to the body's needs for nutrients and biologically active substances. Therefore, high-quality high-quality feeding is crucial for pigs. Most pork farms use their own feed, so the problem of full feeding of animals remains unresolved.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16790
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
PVPPS_2020_205-207.pdf242,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет