|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини та тваринництва >
---Кафедра годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16790
|
Название: | Використання БВК «МУЛЬТИГЕЙН» у годівлі свиноматок |
Другие названия: | Use of BVK «MULTIGAINE» in feeding sows |
Авторы: | Лавринюк, О. О. Lavrenyuk, O. Курган, О. В. Kurhan, O. Кравчук, А. В. Kravchuk, A. Фесик, Л. А. Fesyk, L. Федотюк, Ю. Б. Fedotiuk, Yu. |
Ключевые слова: | годівля свиноматок feeding sows повноцінна годівля full feeding білково-вітамінний концентрат protein-vitamin concentrate комбікорми compound feeds продуктивність свиней productivity of pigs |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Використання БВК «МУЛЬТИГЕЙН» у годівлі свиноматок / О. О. Лавринюк, О. В. Курган, А. В. Кравчук [та ін.] // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : зб. наук. пр. II міжнар. наук.-практ. конф., 14–15 трав. 2020 р. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2020. – С. 205–207. |
Аннотация: | Для виробництва високоякісної свинини необхідно впровадження повноцінної збалансованої годівлі свиней усіх вікових груп. Одним із головних факторів, що знижують високу продуктивність свиней і збільшують витрати кормів на виробництво свинини, є нестача протеїну і біологічно активних речовин в раціонах. Це вказує на необхідність балансування раціонів для годівлі тварин різних вікових груп відповідно до потреб організму у поживних та біологічно активних речовинах. Тому повноцінна годівля високої якості має вирішальне значення для свиней. У більшості господарств, що виробляють свинину використовують корми власного виробництва, тому проблема повноцінної годівлі тварин залишається не вирішеною. For the production of high-quality pork, it is necessary to introduce a full-fledged balanced feeding of pigs of all ages. One of the main factors that reduce the high productivity of pigs and increase feed costs for pork production is the lack of protein and biologically active substances in the diet. This indicates the need to balance diets for feeding animals of different ages according to the body's needs for nutrients and biologically active substances. Therefore, high-quality high-quality feeding is crucial for pigs. Most pork farms use their own feed, so the problem of full feeding of animals remains unresolved. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16790 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|