DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике пищевые продукты

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
1996Regularities of 137Cs transfer from food to animalsSlavov, V.; Славов, В. П.; Didukh, M.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Romanchuk, L.; Романчук, Л. Д.
2017Ветеринарно-санітарна оцінка якості та безпеки харчових продуктів у Житомирському регіоніКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2018Качество продуктов животноводства в Житомирской областиКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2019Моніторинг радіонуклідного забруднення харчових продуктів власного виробництва на прикладі Овруцького району Житомирської областіДідух, М. І.; Дидух, М. И.; Didukh, M.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.
2000Передумови відтворення аграрія в УкраїніШуткевич, О. В.; Шуткевич, Е. В.; Shutkevych, О.
10-Окт-2011Установка для сушіння сипких харчових продуктів рослинного походженняЛось, Л. В.; Los, L.; Кухарець, С. М.; Кухарец, С. Н.; Kukharets, S.; Нездвецька, І. В.; Нездвецкая, И. В.; Nezdvetska, I.; Шубенко, В. О.; Шубенко, В. А.; Shubenko, V.
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет