Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике функціональні продукти харчування
Отображение результатов 1 до 3 из 3
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2024 | Enhancing Bifidobacterium and lactic acid bacteria activity, and improving oxidative stability in functional algal concentrated yoghurt with Spirulina platensis powder | Abbas, H.; Аббас, Х.; Altamim, E.; Альтамім, Е.; Farahat, E.; Фарахат, Е.; Mohamed, A.; Мохамед, А.; Zahran, H.; Захран, Х. |
2024 | Growth performance, yield, and proline content of two local cultivars of black rice irradiated by gamma rays for drought resistance | Purwanto, E.; Пурванто, Е.; Parjanto; Парджанто; Rahayu, M.; Рахаю, М.; Rahayu, D.; Рахаю, Д.; Rahma, Q.; Рахма, К. |
2014 | Методы организации кампании по продвижению функциональных продуктов питания | Карпенко, Е. М.; Трусь, Ю. А. |
Отображение результатов 1 до 3 из 3
|