|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По автору Osokina, N.
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2024 | Effect of an ultra-high frequency electromagnetic field on the physical properties of spelt grain | Osokina, N.; Осокіна, Н. М.; Kostetska, K.; Костецька, К. В.; Herasymchuk, O.; Герасимчук, О. П.; Podpriatov, H.; Подпрятов, Г. І.; Piddubnyi, V.; Піддубний, В. А. |
2022 | Evaluation of methods of heat treatment of black currant fruits to increase juice production | Osokina, N.; Осокіна, Н. М.; Herasymchuk, O.; Герасимчук, О. П.; Kostetska, K.; Костецька, К. В.; Matviienko, N.; Матвієнко, Н. П.; Stratutsa, Ya.; Стратуца, Я. С. |
2024 | Modes and methods of treatment of blackcurrant pomace with an enzyme preparation to increase juice yield | Osokina, N.; Осокіна, Н. М.; Herasymchuk, O.; Герасимчук, О. П.; Kostetska, K.; Костецька, К. В.; Podpriatov, H.; Подпрятов, Г. І.; Piddubnyi, V.; Піддубний, В. А. |
2015 | Борошномельні показники якості зерна спельти залежно від сорту | Осокіна, Н. М.; Osokina, N.; Любич, В. В.; Lubich, V.; Возіян, В. В.; Voziyan, V.; Пертернко, В. В.; Perternko, V. |
Отображение результатов 1 до 4 из 4
|