Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
051 – Економіка >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10400
|
Название: | Забезпечення конкурентоспроможності ПАТ «Житомирський маслозавод» |
Другие названия: | Ensuring competitiveness PJSC «Zhytomyr Butter Plant» |
Авторы: | Савенко, О. Б. Savenko, О. |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність підприємства enterprise competitiveness конкурентна позиція competitive position конкурентні переваги competitive advantages підприємство enterprise попит demand пропозиція supply |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Савенко О. Б. Забезпечення конкурентоспроможності ПАТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 051 «Економіка» / ЖНАЕУ, каф. економіки і підприємництва ; наук. кер. Бугайчук В. В. – Житомир, 2019. – 30 с. |
Аннотация: | Розглянуто основні поняття конкурентоспроможності підприємства, виявлені чинники впливу на дану категорію. Проаналізовано рівень конкурентоспроможності досліджуваного підприємства та виявлено основних потенційних конкурентів. З’ясовано конкурентні переваги підприємства на основі яких сформульовані шляхи підвищення конкурентоспроможності. The basic concepts of enterprise competitiveness are considered, factors of influence on this category are revealed. The level of competitiveness of the studied enterprise is analyzed and the main potential competitors are identified. The competitive advantages of the company are found out on the basis of which the ways of increasing the competitiveness are formulated. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10400 |
Располагается в коллекциях: | 051 – Економіка
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|