Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10563
|
Название: | Удосконалення технології виробництва згущених молочних продуктів в умовах ВАТ «Омка» м. Овруч Житомирської області |
Другие названия: | Improving the technology of production of condensed dairy products in the conditions of OJSC "Omka" Ovruch, Zhytomyr region |
Авторы: | Невмержицький, А. М. Nevmerzhytsky, А. |
Ключевые слова: | згущене молоко з цукром condensed milk with sugar консервоване молоко canned milk начинка filling фруктово-ягідні добавки fruit and berry additives |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Невмержицький А. М. Удосконалення технології виробництва згущених молочних продуктів в умовах ВАТ «Омка» м. Овруч Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2020. – 37 с. |
Аннотация: | Досліджено ефективність способу отримання згущеного консервованого молока з фруктово-ягідними сиропами, який слід додавати в кількості 13–18 % від маси до основи згущеного молока при охолодженні у вакуумному кристалізаторі. Застосування фруктово-ягідних сиропів, у яких вітаміни та мінерали виступають як біологічно активні речовини, призводить до збільшення харчової та біологічної цінності готового продукту. The efficiency of the method of obtaining condensed canned milk with fruit and berry syrups, which should be added in an amount of 13–18% by weight to the base of condensed milk during cooling in a vacuum crystallizer, has been studied. The use of fruit and berry syrups, in which vitamins and minerals act as biologically active substances, leads to an increase in the nutritional and biological value of the finished product. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10563 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|