|  | 
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10564 |  
 
| Название: | Технологія переробки м’ясної сировини у ФОП «Лашхіа Л.О.» Житомирського району |  | Другие названия: | Technology of meat processing in FOP "Lashhia LO" Zhytomyr district |  | Авторы: | Каранюк, Н. А. Karanyuk, N.
 |  | Ключевые слова: | м’ясо meat
 сировина
 raw materials
 переробка
 processing
 технологія
 technology
 м’ясні консерви
 canned meat
 свинина тушкована
 stewed pork
 якість
 quality
 |  | Дата публикации: | 2020 |  | Издатель: | Поліський національний університет |  | Библиографическое описание: | Каранюк Н. А. Технологія переробки м’ясної сировини у ФОП «Лашхіа Л.О.» Житомирського району : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2020. – 37 с. |  | Аннотация: | Продукція, що випускається ФОП «Лашхіа Л.О.», відповідає нормативній документації (ДСТУ, ГОСТ та ТУ), яка до кожного виду консервів містить вимоги, що включають перелік стандартів на сировину, рецептури, технологію обробки, виробництво, вимоги до якості продукції, методи дослідження, правила приймання, зберігання та транспортування готової продукції. Загальна вартість продукту знижується за рахунок власної сировини, що впливає на кінцеву ціну товару та дохід від продажу Products manufactured by FOP «Lashhia L.O» comply with regulatory documentation (DSTU, GOST and TU), which for each type of canned food contains requirements that include a list of standards for raw materials, recipes, processing technology, production, product quality requirements, research methods, rules of acceptance, storage and transportation of finished products. The total cost of the product decreases due to own raw materials, which affects the final price of the product and sales revenue.
 |  | URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10564 |  | Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва 
 |  
 
    
     Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |