Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10567
|
Название: | Оптимізація технологічного процесу виробництва борошна |
Другие названия: | Optimization of the technological process of flour production |
Авторы: | Мацюк, С. Ю. Matsyuk, S. |
Ключевые слова: | гідротермічна обробка hydrothermal treatment кондиціювання зерна grain conditioning технологічний процес technological process зволоження humidification вакуумування vacuuming |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Мацюк С. Ю. Оптимізація технологічного процесу виробництва борошна : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. процесів, машин і обладнання в агроінженерії ; наук. кер. Сукманюк О. М. – Житомир, 2020. – 40 с. |
Аннотация: | Робота присвячена проблемі оптимізації технологічного процесу виробництва борошна шляхом зволоження зерна пшениці у зволожувальній установці. Процес зволоження зерна відбувається шляхом попереднього вакуумування його до зволоження і наступною дією повітрям надлишкового тиску, що прискорює проникнення вологи у зернівку через її пори і скорочує тривалість відволоження. The work is devoted to the problem of optimization of the technological process of flour production by moistening wheat grain in a humidifier. The process of moistening the grain occurs by pre-vacuuming it before moistening and the subsequent action of excess air pressure, which accelerates the penetration of moisture into the grain through its pores and reduces the duration of dehumidification. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10567 |
Располагается в коллекциях: | 208 – Агроінженерія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|