DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10567

Название: Оптимізація технологічного процесу виробництва борошна
Другие названия: Optimization of the technological process of flour production
Авторы: Мацюк, С. Ю.
Matsyuk, S.
Ключевые слова: гідротермічна обробка
hydrothermal treatment
кондиціювання зерна
grain conditioning
технологічний процес
technological process
зволоження
humidification
вакуумування
vacuuming
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Мацюк С. Ю. Оптимізація технологічного процесу виробництва борошна : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. процесів, машин і обладнання в агроінженерії ; наук. кер. Сукманюк О. М. – Житомир, 2020. – 40 с.
Аннотация: Робота присвячена проблемі оптимізації технологічного процесу виробництва борошна шляхом зволоження зерна пшениці у зволожувальній установці. Процес зволоження зерна відбувається шляхом попереднього вакуумування його до зволоження і наступною дією повітрям надлишкового тиску, що прискорює проникнення вологи у зернівку через її пори і скорочує тривалість відволоження.
The work is devoted to the problem of optimization of the technological process of flour production by moistening wheat grain in a humidifier. The process of moistening the grain occurs by pre-vacuuming it before moistening and the subsequent action of excess air pressure, which accelerates the penetration of moisture into the grain through its pores and reduces the duration of dehumidification.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10567
Располагается в коллекциях:208 – Агроінженерія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Matsyuk_SYu_KR_208_2020.pdf1,27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет