DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10608

Название: Ефективність вирощування і відгодівлі молодняку великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Івашківка» Новоград-Волинського району Житомирської області
Другие названия: The efficiency of growing and fattening young cattle in the conditions of LLC "Ivashkivka" Novograd-Volynskiy district of Zhytomyr region
Авторы: Купріянчук, Д. В.
Kupriyanchuk, D.
Ключевые слова: тваринництво
animals husbandry
молодняк ВРХ
young cattle
годівля
feeding
продуктивність
productivity
раціони
rations
ефективність
efficiency
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Купріянчук Д. В. Ефективність вирощування і відгодівлі молодняку великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Івашківка» Новоград-Волинського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Дідух М. І. – Житомир, 2020. – 40 с.
Аннотация: В роботі розкриті особливості технологій вирощування і відгодівлі молодняку великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Івашківка» Новоград-Волинського району Житомирської області. Встановлено, що в умовах господарства загальний рівень годівлі, збалансованість раціонів за всіма необхідними речовинами значною мірою визначають результати вирощування і відгодівлі тварин, зростають витрати кормів, м'ясо має низьку якість.
The paper reveals the features of technologies for growing and fattening young cattle in the conditions of LLC "Ivashkivka" Novograd-Volyn district of Zhytomyr region. It is established that in the conditions of economy the general level of feeding, balance of rations on all necessary substances to a large extent define results of cultivation and fattening of animals, forage expenses increase, meat has low quality.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10608
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kupriyanchuk_D_KR_204_2020.pdf1,18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет