Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10608
|
Название: | Ефективність вирощування і відгодівлі молодняку великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Івашківка» Новоград-Волинського району Житомирської області |
Другие названия: | The efficiency of growing and fattening young cattle in the conditions of LLC "Ivashkivka" Novograd-Volynskiy district of Zhytomyr region |
Авторы: | Купріянчук, Д. В. Kupriyanchuk, D. |
Ключевые слова: | тваринництво animals husbandry молодняк ВРХ young cattle годівля feeding продуктивність productivity раціони rations ефективність efficiency |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Купріянчук Д. В. Ефективність вирощування і відгодівлі молодняку великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Івашківка» Новоград-Волинського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Дідух М. І. – Житомир, 2020. – 40 с. |
Аннотация: | В роботі розкриті особливості технологій вирощування і відгодівлі молодняку великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Івашківка» Новоград-Волинського району Житомирської області. Встановлено, що в умовах господарства загальний рівень годівлі, збалансованість раціонів за всіма необхідними речовинами значною мірою визначають результати вирощування і відгодівлі тварин, зростають витрати кормів, м'ясо має низьку якість. The paper reveals the features of technologies for growing and fattening young cattle in the conditions of LLC "Ivashkivka" Novograd-Volyn district of Zhytomyr region. It is established that in the conditions of economy the general level of feeding, balance of rations on all necessary substances to a large extent define results of cultivation and fattening of animals, forage expenses increase, meat has low quality. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10608 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|