Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10615
|
Название: | Вдосконалення технології бджолиного обніжжя та перги в умовах навчальної пасіки ЖНАЕУ |
Другие названия: | Improving the technology of beepollination and beebread in the conditions of the educational apiary of ZhNAEU |
Авторы: | Семеній, А. О. Semeniy, A. |
Ключевые слова: | перга beebread способи добування extraction methods товарність продукції marketability of products ефективність виробництва production efficiency |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Семеній А. О. Вдосконалення технології бджолиного обніжжя та перги в умовах навчальної пасіки ЖНАЕУ : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. П’ясківський В. М. – Житомир, 2020. – 41 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі висвітлені результати досліджень різних способів виробництва бджолиного обніжжя та перги на товарність продукції та ефективність виробництва. Порівнювалось добування перги з стільника ручними методами та з застосуванням подрібнення замороженого стільника чопером. Заморожений віск ставав крихким та легко відділявся після просіювання. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10615 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|