DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10615

Название: Вдосконалення технології бджолиного обніжжя та перги в умовах навчальної пасіки ЖНАЕУ
Другие названия: Improving the technology of beepollination and beebread in the conditions of the educational apiary of ZhNAEU
Авторы: Семеній, А. О.
Semeniy, A.
Ключевые слова: перга
beebread
способи добування
extraction methods
товарність продукції
marketability of products
ефективність виробництва
production efficiency
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Семеній А. О. Вдосконалення технології бджолиного обніжжя та перги в умовах навчальної пасіки ЖНАЕУ : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. П’ясківський В. М. – Житомир, 2020. – 41 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі висвітлені результати досліджень різних способів виробництва бджолиного обніжжя та перги на товарність продукції та ефективність виробництва. Порівнювалось добування перги з стільника ручними методами та з застосуванням подрібнення замороженого стільника чопером. Заморожений віск ставав крихким та легко відділявся після просіювання.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10615
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Semeniy_AA_KR_204_2020.pdf2,76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет