DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10638

Название: Оптимізація технологічних прийомів виробництва свинини в умовах СТОВ «Старокотельнянське» Андрушівського району Житомирської області
Другие названия: Optimization of technological methods of pork production in the conditions of STOV «Starokotelnyanske» of Andrushiv district of Zhytomyr region
Авторы: Лановюк, О. О.
Lanovyuk, O.
Ключевые слова: технологія
technology
свинина
pork
проєкт
project
годівля
feeding
відтворення
reproduction
ефективність
efficiency
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Лановюк О. О. Оптимізація технологічних прийомів виробництва свинини в умовах СТОВ «Старокотельнянське» Андрушівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2020. – 38 с.
Аннотация: Виходячи із аналізу ведення галузі свинарства у СТОВ «Старокотельнянське», пропонуємо удосконалити технологічний процес виробництва свинини, який відповідає вимогам інтенсивних технологій і може бути використаний для організації свиноферми, як на базі існуючих приміщень так і на новому місці з будівництвом свинарника. Запропонований технологічний проект передбачає запровадження сезонно-турових опоросів, промислове схрещування, заготівлю кормів не менше 115 ц корм. од. на одну основну свиноматку.
Based on the analysis of the pig industry in Starokotelnyanske LLC, we propose to improve the technological process of pork production, which meets the requirements of intensive technologies and can be used to organize a pig farm, both on the basis of existing premises and in a new place with pig farm construction. The proposed technological project envisages the introduction of seasonal and round farrowing, industrial crossbreeding, fodder procurement not less than 115 quintals of fodder for one folding sow.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10638
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Lanovyuk_OO_KR_204_2020.pdf550,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет