DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10662

Название: Технологія виробництва сосисок та оцінка їх якості в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» м. Житомира
Другие названия: Technology of production of sausages and assessment of their quality in the conditions of LLC «Zhytomyr meat-packing plant» of Zhytomyr
Авторы: Хващевський, Р. П.
Khvashchevsky, R.
Ключевые слова: сосиски
sausages
технологія
technology
якість
quality
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Хващевський Р. П. Технологія виробництва сосисок та оцінка їх якості в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» м. Житомира : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2020. – 36 с.
Аннотация: Встановлено, що підприємство на всю сировину для виготовлення сосисок має необхідні документи, що підтверджують її походження, якісні показники та безпечність для виробництва. Технологія виробництва сосисок «Троє поросят» в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» цілком відповідає вимогам зазначених у нормативних документах ТУ У 15.1-32122069-006:2008 та ДСТУ 4436:2005. Продукція сертифікована міжнародним стандартом безпеки харчових продуктів ISO 22000.
It is established that the company has the necessary documents for all raw materials for the production of sausages, confirming its origin, quality and safety for production. The technology of production of sausages «Three piglets» in the conditions of LLC «Zhytomyr meat-packing plant» fully meets the requirements specified in the normative documents of TU U 15.1-32122069-006: 2008 and DSTU 4436: 2005.The products are certified by the international food safety standard ISO 22000.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10662
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Khvashchevsky_RP_KR_204_2020.pdf1,27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет