DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10673

Название: Оцінка технології виробництва продукції гусівництва та продуктивних ознак гусей в умовах ТОВ «Агрокультура Полісся» Овруцького району Житомирської області
Другие названия: Estimation of technology of production of goose production and productive signs of geese in the conditions of farm of «Agrokultura Polissia» of Ovruch district of Zhytomyr region
Авторы: Кармелюк, А. Ю.
Karmelyuk, A.
Ключевые слова: технологія
technology
молодняк
young growth
жива маса
live weight
приріст
growth
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Кармелюк А. Ю. Оцінка технології виробництва продукції гусівництва та продуктивних ознак гусей в умовах ТОВ «Агрокультура Полісся» Овруцького району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Альона Л. – Житомир, 2020. – 36 с.
Аннотация: В роботі наведено результати оцінки технології виробництва продукції гусівництва та продуктивних ознак гусей в умовах конкретного господарства. Для економічно вигідного виробництва м’яса гусенят необхідно враховувати досліджені параметри годівлі, напування та утримання птиці, мікроклімату приміщень при суворому дотриманні ветеринарно-санітарних вимог та заходів профілактики захворювань. Для підвищення ефективності виробництва м’яса птиці слід орієнтуватися на вирощування гусенят породи «Легарт Данський», оскільки вони відзначалися вищими показниками продуктивності.
The results of evaluation of the technology of production of geese products and productive traits of geese in the conditions of a particular farm are presented in the work. For cost-effective production of gosling meat, it is necessary to take into account the studied parameters of feeding, watering and keeping poultry, microclimate in strict compliance with veterinary and sanitary requirements and disease prevention measures. To increase the efficiency of poultry meat production, it is necessary to focus on the breeding of goslings of the breed «LegartDansky», as they were characterized by higher productivity.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10673
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Karmelyuk_AYu_KR_204_2020.pdf1,18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет