Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10693
|
Название: | Організація та техніка годівлі молочних корів в умовах ПП «Слободище» Бердичівського району Житомирської області |
Другие названия: | Oganization and technique of feeding dairy cowsin the conditions of PP «Slobodishche» Berdychiv district, Zhytomyr region |
Авторы: | Шиян, М. О. Shiyan, M. |
Ключевые слова: | молочне скотарство suckling cattle годівля feeding загально-змішаний раціон general-mixed diet силос silage сінаж haylage озиме жито winter rye критерії поживності criteria of food value |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Шиян М. О. Організація та техніка годівлі молочних корів в умовах ПП «Слободище» Бердичівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук І. В. – Житомир, 2020. – 32 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота є дослідженням організації та техніки годівлі молочних корів в умовах ферми промислового типу. Подані етапи проведеного дослідження: огляд галузевої літератури, матеріалу, методики, місця господарського експерименту, системи годівлі та підготовки кормів до згодовування, ефективність використання у якості основного корму силосу із озимого жита. Qualification work is a study of organization and technique of feeding dairy cowsin the conditions of an industrial type farm. The stages of the research are: review of branch literature, resources, methods, places of economic experiment, system of feeding and preparation for feeding, efficiency of use as the main forage, silage from winter rye. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10693 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|