DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10693

Название: Організація та техніка годівлі молочних корів в умовах ПП «Слободище» Бердичівського району Житомирської області
Другие названия: Oganization and technique of feeding dairy cowsin the conditions of PP «Slobodishche» Berdychiv district, Zhytomyr region
Авторы: Шиян, М. О.
Shiyan, M.
Ключевые слова: молочне скотарство
suckling cattle
годівля
feeding
загально-змішаний раціон
general-mixed diet
силос
silage
сінаж
haylage
озиме жито
winter rye
критерії поживності
criteria of food value
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Шиян М. О. Організація та техніка годівлі молочних корів в умовах ПП «Слободище» Бердичівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук І. В. – Житомир, 2020. – 32 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота є дослідженням організації та техніки годівлі молочних корів в умовах ферми промислового типу. Подані етапи проведеного дослідження: огляд галузевої літератури, матеріалу, методики, місця господарського експерименту, системи годівлі та підготовки кормів до згодовування, ефективність використання у якості основного корму силосу із озимого жита.
Qualification work is a study of organization and technique of feeding dairy cowsin the conditions of an industrial type farm. The stages of the research are: review of branch literature, resources, methods, places of economic experiment, system of feeding and preparation for feeding, efficiency of use as the main forage, silage from winter rye.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10693
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Shiyan_MO_204_2020.pdf773,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет