DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10702

Название: Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у ПАФ «Єрчики» Попільнянського району Житомирської області
Другие названия: Analysis and improvement of milk production technology in PAF "Yerchyky" Popilnyansky district of Zhytomyr region
Авторы: Данюк, Ю. І.
Danyuk, Y.
Ключевые слова: українська червоно-ряба молочна порода
Ukrainian red-spotted dairy breed
технологія виробництва молока
technology of milk production
годівля молочних корів
feeding of dairy cows
первинна обробка молока
primary milk processing
економічна ефективність
economic efficiency
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Данюк Ю. І. Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у ПАФ «Єрчики» Попільнянського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Слюсар М. В. – Житомир, 2020. – 35 c.
Аннотация: Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню та збільшенню надоїв молока. Розглянуто сучасний стан підприємства молочної промисловості України. Проаналізовано основні показники та основні види молочної продукції. Запропоновано першочергові необхідні заходи щодо підвищення рівня розвитку молочної галузі.
Qualification work is devoted to the improvement and increase of milk yield. The current state of the dairy industry of Ukraine is considered. The main indicators and main types of dairy products are analyzed. The priority necessary measures to increase the level of development of the dairy industry are proposed.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10702
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Danyuk_YUI_KR_204_2020.pdf511,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет