DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10722

Название: Оцінка технології виробництва яловичини та продуктивних ознак худоби породи шароле в умовах СТОВ «Раківщинське» Овруцького району Житомирської області
Другие названия: Evaluation of technology of beef production and productive traits of cattle of Charolais breed in the conditions of farm of «Rakivshchynske» of Ovruch district of Zhytomyr region
Авторы: Хмільовський, В. О.
Khmilovsky, V.
Ключевые слова: технологія
technology
яловичина
beef
бугайці
bulls
телички
heifers
порода шароле
Charolais breed
продуктивні ознаки
productive traits
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Хмільовський В. О. Оцінка технології виробництва яловичини та продуктивних ознак худоби породи шароле в умовах СТОВ «Раківщинське» Овруцького району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2020. – 33 с.
Аннотация: В роботі представлені результати оцінки технології виробництва яловичини та продуктивних ознак молодняку м’ясного напряму продуктивності. З метою підвищення рівня споживання яловичини та ефективного розвитку м’ясного скотарства доцільно розводити велику рогату худобу породи шароле, враховувати досліджені складові технології виробництва яловичини та параметри продуктивних ознак бугайців і телиць.
The results of evaluation of beef production technology and productive traits of youngsters in the meat direction of productivity are presented in the work. In order to increase the level of beef consumption and the effective development of beef livestock, it is advisable to breed Charolais cattle, take into account the studied components of beef production technology and the parameters of productive traits of bulls and heifers.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10722
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Khmilovsky_VO_KR_204_2020.pdf1,16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет