Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
073 – Менеджмент >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10726
|
Название: | Удосконалення системи управління якістю продукції в умовах ТОВ «Барви Полісся» |
Другие названия: | Improvement of the competitiveness management of Ltd. «Colours Polesie» |
Авторы: | Залужна, О. О. Zaluzhna, О. |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність продукції competitiveness якість quality управління якістю quality management контроль якості quality control стандартизація standardization сертифікація certification |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Залужна О. О. Удосконалення системи управління якістю продукції в умовах ТОВ «Барви Полісся» : кваліфікаційна робота : спец. 073 «Менеджмент» / Поліський нац. ун-т, каф. менеджменту орагнізацій і адміністрування ; наук. кер. Місевич М. А. – Житомир, 2020. – 31 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та узагальненню теоретико-методичних і науково-практичних аспектів управління якістю продукції, розв'язанню наукового завдання, що виявляється в удосконалені системи управління якістю ТОВ «Барви Полісся». В роботі розкрито сутність якості продукції та особливості його управління. Проведена діагностика економічного стану та фінансовий аналіз діяльності ТОВ «Барви Полісся». Визначено існуючий стан управління якістю продукції підприємства та ефективність управління якістю продукції підприємства, а також розроблено напрями удосконалення управління якістю продукції за рахунок факторів виробництва на підприємствах хлібобулочної галузі. The qualification work is devoted to the research and generalization of theoretical-methodological and scientific-practical aspects of product quality management, the solution of the scientific problem, which is manifested in improved quality management systems of Ltd. «Colours Polesie». The paper reveals the essence of product quality and features of its management. Conducted economic diagnosis of the status and financial analysis of LLC «Colours Polesie». Defined the status of enterprise quality management and efficiency of enterprise quality management, and developed areas of improvement of quality control at the expense of production factors in enterprises of bakery industry. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10726 |
Располагается в коллекциях: | 073 – Менеджмент
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|