DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10727

Название: Оцінка технології виробництва морозива різних видів в умовах АТ «Житомирський маслозавод»
Другие названия: Evaluation of ice cream production technology of different types in the conditions of JSC "Zhytomyr Dairy Plant"
Авторы: Гринець, А. С.
Grinets, A.
Ключевые слова: якість
quality
морозиво
ice cream
збитість
whipping
стабілізатори
stabilizers
фризерування
freezing
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Гринець А.С. Оцінка технології виробництва морозива різних видів в умовах АТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2020. – 33 с.
Аннотация: Сьогодні на українському ринку споживчого морозива існує жорстка конкуренція між різними виробниками. З кожним роком види морозива будуть збільшуватися, при цьому враховуючи потреби споживачів, покращуватиметься і його якість. У той же час нинішній ринок морозива дедалі більше наповнюється неякісною продукцією, яка не відповідає вимогам нормативних документів та має невідповідні аромати.
Today in the Ukrainian market of consumer ice cream there is fierce competition between different manufacturers. Every year the types of ice cream will increase, while taking into account the needs of consumers, its quality will improve. At the same time, the current ice cream market is increasingly filled with low-quality products that do not meet regulatory requirements and have inappropriate flavors.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10727
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Grinets_AS_KR_204_2020.pdf341,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет