Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10742
|
Название: | Оцінка технології виробництва продукції птахівництва у фермерських господарствах Фінляндії |
Другие названия: | Estimation of technology of production of poultry products in farms of Finland |
Авторы: | Забродський, Р. В. Zabrodskyi, R. |
Ключевые слова: | птахівництво poultry farming крос cross технологія technology продуктивні ознаки productive traits |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Забродський Р. В. Оцінка технології виробництва продукції птахівництва у фермерських господарствах Фінляндії : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац ун-т, каф. технологій вир-тва продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Альона Л. – Житомир, 2020. – 35 с. |
Аннотация: | В роботі наведено результати оцінки технології виробництва продукції птахівництва та продуктивних ознак птиці в умовах конкретних господарств Фінляндії. Для рентабельного виробництва харчових яєць та реалізації генетичного потенціалу курей-несучок доцільно враховувати досліджені параметри годівлі, напування та утримання птиці, мікроклімату при чіткому виконанні усіх ветеринарно-санітарних вимог. Для підвищення ефективності виробництва яєць птиці варто орієнтуватися на використання несучок з вищими значеннями продуктивних ознак. The results of the estimation of the technology of production of poultry products and productive characteristics of poultry in the conditions of a particular farms of of Finland are presented in the work. For profitable production of edible eggs and realization of genetic potential of laying hens it is expedient to take into account the studied parameters of feeding, watering and keeping of poultry, microclimate with strict observance of all veterinary and sanitary requirements. To increase the efficiency of poultry egg production, it is necessary to focus on the use of laying hens with higher values of productive traits. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10742 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|