Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10761
|
Название: | Аналіз та удосконалення існуючої технології виробництва молока фермерського господарства «ХОРС – КЛМ» Попільнянського району, Житомирської області |
Другие названия: | Analysis of the sophisticated technology of milk production of the farm state "HORS - KLM" in Popilnyansky district, Zhytomyr region |
Авторы: | Андрощук, О. Р. Androshchuk, O. |
Ключевые слова: | молочна продутивність milk productivity українська чорно-ряба молочна порода Ukrainian black-and-white dairy breed технологія виробництва молока milk production technology годівля молочних корів the year of milk cows первинна обробка молока first-rate milk processing економічна ефективність economic efficiency |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Андрощук О. Р. Аналіз та удосконалення існуючої технології виробництва молока фермерського господарства «ХОРС – КЛМ» Попільнянського району, Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Слюсар М. В. – Житомир, 2020. – 38 c |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню та збільшенню надоїв молока. Розглянуто сучасний стан підприємства молочної промисловості України. Проаналізовано основні показники та основні види молочної продукції. Запропоновано першочергові необхідні заходи щодо підвищення рівня розвитку молочної галузі. The quality of the robot is assigned to the perfect and increased milk yield. The current camp of the Ukrainian dairy industry has been viewed. The main indicators and the main types of dairy products have been analyzed. Doslidzheno the main officials, who pour into the milk productivity. Proponents of the first need to come in for the promotion of the development of milk galusa. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10761 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|