DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10761

Название: Аналіз та удосконалення існуючої технології виробництва молока фермерського господарства «ХОРС – КЛМ» Попільнянського району, Житомирської області
Другие названия: Analysis of the sophisticated technology of milk production of the farm state "HORS - KLM" in Popilnyansky district, Zhytomyr region
Авторы: Андрощук, О. Р.
Androshchuk, O.
Ключевые слова: молочна продутивність
milk productivity
українська чорно-ряба молочна порода
Ukrainian black-and-white dairy breed
технологія виробництва молока
milk production technology
годівля молочних корів
the year of milk cows
первинна обробка молока
first-rate milk processing
економічна ефективність
economic efficiency
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Андрощук О. Р. Аналіз та удосконалення існуючої технології виробництва молока фермерського господарства «ХОРС – КЛМ» Попільнянського району, Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Слюсар М. В. – Житомир, 2020. – 38 c
Аннотация: Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню та збільшенню надоїв молока. Розглянуто сучасний стан підприємства молочної промисловості України. Проаналізовано основні показники та основні види молочної продукції. Запропоновано першочергові необхідні заходи щодо підвищення рівня розвитку молочної галузі.
The quality of the robot is assigned to the perfect and increased milk yield. The current camp of the Ukrainian dairy industry has been viewed. The main indicators and the main types of dairy products have been analyzed. Doslidzheno the main officials, who pour into the milk productivity. Proponents of the first need to come in for the promotion of the development of milk galusa.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10761
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Androschuk_OR_KR_204_2020.pdf476,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет