|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10778
|
Название: | Особливості технології виробництва м’ясних продуктів TOB «Органічний м’ясний продукт» м. Баранівка Житомирської області |
Другие названия: | Peculiaritiesof technology of meat products production TOB "Organic meat product" in Baranivka, Zhytomyr region |
Авторы: | Волков, В. О. Volkov, V. |
Ключевые слова: | органічне сільськогосподарське виробництво organic agricultural production оператори органічного ринку organic market operators органічна продукція organic products м’ясні продукти meat products |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Волков В. О. Особливості технології виробництва м’ясних продуктів TOB «Органічний м’ясний продукт» м. Баранівка Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2020. – 38 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота присвячена вивченню та вирішенню проблем виробництва органічної продукції тваринництва, зокрема м’яса, як основного продукту харчування населення. З метою отримання органічних продуктів у тваринництві особлива увага приділяється годівлі тварин, де корми повинні бути без консервантів, ГМО, стимуляторів росту, стимуляторів апетиту, та умовам утримання і транспортування (без створення стресових ситуацій), вживання антибіотиків і гормонів заборонено. Підприємство при виготовленні м’ясних продуктів використовує виключно власну сировинну органічну базу, завдяки чому продукти є якісними та мають свого споживача. Qualification work is devoted to the study and solution of problems in the production of organic livestock products, including meat, as the main food product of the population. In order to obtain organic products in animal husbandry, special attention is paid to feeding animals, where feed should be free of preservatives, GMOs, growth stimulants, appetite stimulants, and conditions of detention and transportation (without creating stressful situations), the use of antibiotics and hormones is prohibited. The company uses only its own raw organic base in the production of meat products, so the products are high quality and have their own consumers. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10778 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|