DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10802

Название: Особливості технології виробництва та переробки свинини в умовах ПП «Якімець» Житомирського району Житомирської області
Другие названия: Features of technology of production and processing of pork in the conditions of PE "Yakimets" of the Zhytomyr region of the Zhytomyr region
Авторы: Пакляченко, В. В.
Pakliachenko, V.
Ключевые слова: опорос
farrow
раціон
diet
свиноматки
sows
поросята
piglets
відтворення
reproduction
корми
feed
переробка
processing
НАССР
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Пакляченко В. В. Особливості технології виробництва та переробки свинини в умовах ПП «Якімець» Житомирського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Андрійчук В. Ф. – Житомир, 2020. – 34 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо технологічних особливостей виробництва та переробки свинини в умовах ПП «Якімець» Житомирського району Житомирської області. Проаналізовано та вивчено умови в яких утримуються свині, вивчено систему відтворення стада, основні показники продуктивності свиней, рівень годівлі та інші технологічні показники виробництва свинини.
The qualification work presents the results of research on the technological features of pork production and processing in the conditions of PE "Yakimets" of Zhytomyr district of Zhytomyr region. The conditions in which pigs are kept are analyzed and studied, the system of herd reproduction, the main indicators of pig productivity, the level of feeding and other technological indicators of pork production are studied.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10802
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Pakliachenko_VV_KR_204_2020.pdf1,24 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет