Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10802
|
Название: | Особливості технології виробництва та переробки свинини в умовах ПП «Якімець» Житомирського району Житомирської області |
Другие названия: | Features of technology of production and processing of pork in the conditions of PE "Yakimets" of the Zhytomyr region of the Zhytomyr region |
Авторы: | Пакляченко, В. В. Pakliachenko, V. |
Ключевые слова: | опорос farrow раціон diet свиноматки sows поросята piglets відтворення reproduction корми feed переробка processing НАССР |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Пакляченко В. В. Особливості технології виробництва та переробки свинини в умовах ПП «Якімець» Житомирського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Андрійчук В. Ф. – Житомир, 2020. – 34 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо технологічних особливостей виробництва та переробки свинини в умовах ПП «Якімець» Житомирського району Житомирської області. Проаналізовано та вивчено умови в яких утримуються свині, вивчено систему відтворення стада, основні показники продуктивності свиней, рівень годівлі та інші технологічні показники виробництва свинини. The qualification work presents the results of research on the technological features of pork production and processing in the conditions of PE "Yakimets" of Zhytomyr district of Zhytomyr region. The conditions in which pigs are kept are analyzed and studied, the system of herd reproduction, the main indicators of pig productivity, the level of feeding and other technological indicators of pork production are studied. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10802 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|