DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10809

Название: Оцінка технології виробництва продукції молочного скотарства та продуктивних ознак корів у фермерському господарстві «Rønhave» Королівства Данії
Другие названия: Evaluation of the technology of production of dairy products and productive traits of cows in the farm «Rønhave» of the Kingdom of Denmark
Авторы: Дяченко, В. Ю.
Dyachenko, V.
Ключевые слова: оцінка
evaluation
корови
cows
джерсейська порода
Jersey breed
голштинська порода
Holstein breed
молочна продуктивність
milk productivity
відтворна здатність
reproductive capacity
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Дяченко В. Ю. Оцінка технології виробництва продукції молочного скотарства та продуктивних ознак корів у фермерському господарстві «Rønhave» Королівства Данії : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2020. – 28 с.
Аннотация: У роботі представлені результати оцінки технології виробництва продукції молочного скотарства, а також продуктивних ознак корів джерсейської та голштинської порід. Для ефективної діяльності галузі молочного скотарства варто враховувати технологічні параметри виробництва продукції, потенціал молочної продуктивності та відтворної здатності корів.
The results of the evaluation of the technology of production of dairy products, as well as the productive traits of cows of Jersey and Holstein breeds are presented in the work. For the effective operation of the dairy industry should take into account the technological parameters of production, the potential of dairy productivity and reproductive capacity of cows.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10809
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Dyachenko_VYu_KR_204_2020.pdf1,63 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет