Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10809
|
Название: | Оцінка технології виробництва продукції молочного скотарства та продуктивних ознак корів у фермерському господарстві «Rønhave» Королівства Данії |
Другие названия: | Evaluation of the technology of production of dairy products and productive traits of cows in the farm «Rønhave» of the Kingdom of Denmark |
Авторы: | Дяченко, В. Ю. Dyachenko, V. |
Ключевые слова: | оцінка evaluation корови cows джерсейська порода Jersey breed голштинська порода Holstein breed молочна продуктивність milk productivity відтворна здатність reproductive capacity |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Дяченко В. Ю. Оцінка технології виробництва продукції молочного скотарства та продуктивних ознак корів у фермерському господарстві «Rønhave» Королівства Данії : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2020. – 28 с. |
Аннотация: | У роботі представлені результати оцінки технології виробництва продукції молочного скотарства, а також продуктивних ознак корів джерсейської та голштинської порід. Для ефективної діяльності галузі молочного скотарства варто враховувати технологічні параметри виробництва продукції, потенціал молочної продуктивності та відтворної здатності корів. The results of the evaluation of the technology of production of dairy products, as well as the productive traits of cows of Jersey and Holstein breeds are presented in the work. For the effective operation of the dairy industry should take into account the technological parameters of production, the potential of dairy productivity and reproductive capacity of cows. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10809 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|