DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10811

Название: Оцінка технологічно-селекційних аспектів виробництва продукції молочного скотарства в умовах ФГ «Коростенське молоко» Коростенського району Житомирської області
Другие названия: Estimation of technological and selection aspects of dairy cattle production in the conditions of farm «Korosten milk» of Korosten district of Zhytomyr region
Авторы: Тищенко, І. П.
Tyshchenko, I.
Ключевые слова: оцінка
estimation
технологія
technology
молочне скотарство
dairy cattle breeding
господарськи корисні ознаки,
economically useful traits
українська чорно-ряба молочна порода
Ukrainian black-and-white dairy breed
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Тищенко І. П. Оцінка технологічно-селекційних аспектів виробництва продукції молочного скотарства в умовах ФГ «Коростенське молоко» Коростенського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Альона Л. – Житомир, 2020. – 36 с.
Аннотация: У роботі представлені результати оцінки технологічних аспектів виробництва продукції молочного скотарства, а також господарськи корисних ознак корів української чорно-рябої молочної породи. Встановлено, що складові елементи технології виробництва молока та господарськи корисні ознаки корів безпосередньо впливають на ефективність галузі молочного скотарства.
The results of evaluation of technological aspects of dairy cattle breeding, as well as economically useful traits of cows of the Ukrainian black-and-white dairy breed are presented in the paper. It is established that the constituent elements of milk production technology and economically useful traits of cows directly affect the efficiency of the dairy cattle breeding.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10811
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Tyshchenko_IP_KR_204_2020.pdf1,01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет